BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.278,43
GÜNCEL

İsa Sezeroğlu'ndan sosyal medyayı sallayan Erdoğan videosu!

Sosyal medyada Elazığ Palu'daki şelaleyi anlatırken 'anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz' cümlesiyle fenomen olan İsa Sezeroğlu bu defa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlattı. İşte 'Anlatmaya gerek yok' Erdoğan versiyonu...

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, propaganda döneminde partilen yaptığı ve viral olan videolar da sıkça paylaşılıyor.

Bunun son örneği ise şelaleyi anlatırken "anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz" cümlesiyle fenomen olan Elazığ Palulu İsa Sezeroğlu oldu.

"REİS'İ GÖRÜYORSUNUZ, MÜKEMMEL": Sezeroğlu, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy isterken bu defa "Reis'i görüyorsunuz, mükemmel. Konuşmama gerek yok. İsrail, Amerika topunuz gelin, görüyorsunuz kahramanı. Konuşmuyorum. Neden konuşayım? Bu Laz mı, Kürt mü, Zaza mı? Hepimiz bu adama yoğunlaşalım. Çünkü başka seçenek yok. Bu adamdan başka seçenek göremiyoruz, ışık yok. Başkasında ben ışık göremiyorum. Mükemmel adamı görüyorsunuz. Anlatmıyorum, görüyorsunuz. Konuşmadık, mükemmel." diye konuştu.

Sitene Ekle