BIST 9.142
DOLAR 32,39
EURO 35,03
ALTIN 2.326,59

İş ve görevlere odaklanabiliriz

Geleceğimizle ilgili konularda kaygı duymamız mümkün. Ay Oğlak burcunda ilerlerken duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz.

Bugün 17 Nisan Pazartesi... Ay günündeyiz...

Ay 02:05’de Oğlak burcuna geçecek. Oğlak burcundaki Ay güne daha ciddi ve kararlı enerjiler verebilir. İş, kariyer, hedefler, otorite kavramları, lider ve yöneticilerle ilgili konular ön planda olabilir.

Geleceğimizle ilgili konularda kaygı duymamız mümkün. Ay Oğlak burcunda ilerlerken duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz.

Sabah erken saatlerde Ay, Boğa burcundaki Merkür ile üçgen açı yapacak. İş ve para konularında gecikmiş bazı sorunları çözüme kavuşturma imkanı bulabiliriz.

İletişim trafiğinin artması mümkün. Ağır ve tedirgin davranışlar bazı fırsatları kaçırmamıza neden olabilir. O nedenle alacağımız teklifleri iyi değerlendirmeliyiz.

Balık burcunda ileri harekete dönen Venüs çok güçlü ve bugün Boğa burcundaki Mars ile uyumlu görünüm yapacak. Maddi fırsatlarla karşılaşabileceğimiz gibi, aşk ve romantik ilişkiler de keyif verebilir.

Koç burcundaki Güneş, Yay burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Gelecekle ilgili hedeflerimiz ve büyük planlarımızda istikarlı ve güvenli adımlar atabiliriz. Uluslararası ilişkiler, akademik ve hukuksal konularda uzun vadeli amaçlarımıza odaklanabiliriz.