BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,51
HABER /  EKONOMİ

'İş Ortağım'ile operasyonel verimlilik kazanacaklar

Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul, Vodafone İş Ortağım ile yeni bir teknoloji işbirliğine imza attı

Abone ol

Vodafone İş Ortağım, Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul ile yeni işbirliğini duyurdu. Anlaşmaya göre, turizm sektörünün öncü markası Hilton İstanbul Kozyatağı ve Avrupa’nın en yüksek 10 binasından birisini de bünyesinde barındıran Metropol İstanbul Projesi çalışanlarının kurumsal mobil hatlarını Vodafone İş Ortağım sağlayacak.

Hilton İstanbul Kozyatağı ile Vodafone işbirliğinin bir sonraki aşamasında sabit ses hizmetleri, bas konuş teknolojisi ve toplu SMS için çalışmalara başlanması planlanıyor.

Avrupa’nın en yüksek ilk 10 binasından birisini de proje kapsamında bünyesinde bulunduran Metropol İstanbul ise, Ataşehir’de, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren bir konseptte inşa ediliyor. Vodafone İş Ortağım ile Metropol İstanbul işbirliği sayesinde tüm Metropol İstanbul çalışanları, Vodafone’un mobil iletişim hizmetlerine erişerek operasyonel verimliliğini sağlayacak. Ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez’in de konut edindiği Metropol İstanbul, Vodafone ile olan işbirliğini hedefli SMS çözümleriyle zenginleştirmek konusunda fizibilite çalışmalarını da sürdürüyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Daha iyi bir gelecek için tüm Türkiye’ye ilham verme misyonuyla Vodafone’lu işletmelerin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Vodafone İş Ortağım çatısı altında kurumsal abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, rekabetçi koşullarda onlara tasarruf fırsatları ve maliyet avantajı sağlamayı ilke ediniyoruz. Sürekli yatırımlarla her ölçekten kuruma verimlilik artışı sağlayan teknolojiler geliştiren Vodafone İş Ortağım ile Hilton Kozyatağı İstanbul’un ve Metropol İstanbul’un iletişim çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliğimizle, her iki firmanın çalışanları, Vodafone İş Ortağım hatlarıyla kesintisiz mobil iletişimden faydalanarak iş süreçlerine her an her yerden erişim ve operasyonel verimlilik artışı sağlayacak. Bu vesileyle tüm kurumsal aboneleri Vodafone İş Ortağım dünyasına davet ediyoruz.”