BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56
HABER /  EKONOMİ

İş dünyasına girmek isteyenler bu fırsatı kaçırmayın

Dünyadaki, halka arz en büyük eğitim şirketi Franklin Covey'den iş dünyasına girmeye hazırlananlara eğitim programı

Abone ol

Dünyadaki, halka arz en büyük eğitim şirketi Franklin Covey, iş dünyasının dinamiklerine uygun çözümler getirerek müşterilerinin başarılarına katkı sağlamasının yanı sıra şimdi de 21. yüzyılın dinamiklerine yeni nesli hazırlamak için bir eğitim programı düzenliyor.

Franklin Covey, iş dünyasının dinam iklerine uygun çözümler getirerek müşterilerinin başarılarına katkı sağlıyor. İşletmelerin sıkıntıları üzerine akademik araştırmalardan esinlenerek çözümler geliştiriyor. Temel olarak verilen eğitimler ve sunulan çözümler ile şirketlerin, organizasyonların ve bireylerin içindeki mükemmelliği ortaya çıkartıyorlar. Organizasyonların daha fazla kar etmesi için sundukları çözümlerde önce insandan başlıyorlar. İnsanların liderlik vasıflarına, takım olma durumlarını inceleyip, her kurumun ihtiyaçlarına ve gelişim alanlarına yönelik çözümler sunuyorlar. Öncelikle misyonlarının “Bireylerin ve şirketlerin içlerindeki mükemmelliği ve büyüklüğü ortaya çıkarmak” olduğunu belirtiyorlar.

Son olarak “İçimdeki Lider” eğitim programıyla öğretmenler, veliler ve öğrencileri kapsayan Türkiye’deki eğitim kurumlarına ve velilere yönelik eğitim programları gerçekleştiriyorlar.

Okul personeli ve aile arasındaki ilişkiyi ve sorumluluğun seviyesini yükselten “İçimdeki Lider”, 21.yy dünyasındaki rekabette, öğrencilerine okulda, kariyerlerinde ve hayatlarında daha başarılı olmalarını sağlıyorlar. Program aynı zamanda hem öğrenciler hem de okul personeli için, evde ve okul ortamında uygulanacak bir liderlik gelişim süreci sunuyor.

Sürecin merkezinde Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı bulunuyor. Belirli bir dönemde sınırlı kalmayan liderlik ilkelerini okul kültürüne ve okul temel müfredatına entegre ediyor ve bir dönüşüm yolculuğu başlatıyor.

Türkiye için çok büyük bir ihtiyaç olduğunu düşünen Franklin Covey Türkiye Genel Müdürü Selda Bağlan yaptığı açıklamada; “Birkaç kurum ile çalıştık. Örneğin 2013-2014 yılları arasında, Ataşehir İlçe Milliyet Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 12 okul ile sosyal sorumluluk projesi altında rehber eğitmenler ile çalıştık. Bu program ayrıca belediyelerin de oldukça ilgisini çekiyor. Bu programın 3 boyutu var. Birinci boyut öğretmenler, ikinci boyut veliler ve nihayet asıl durumdan etkilenecek boyut öğrenciler. Özgüvenli ve yetkin nesillerin yetişmesi için etkili bir program. Bazı kurumlar bu eğitimi ebeveyn çalışanları için talep ediyorlar. Hem ekiplerin yetkinlikleri gelişiyor çünkü eğitim 7 alışkanlık temeli üzerine inşa edilmiş, hem de ekiplerinin en kıymetli varlıkları olan cocuklarının gelişimi için şık bir hediye oluyor.“ dedi.