BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,70
HABER /  GÜNCEL

İş Bankası memur alımı başvuru ekranı-2016

İş Bankası bünyesindeki boş kontenjanlar için yeni personel alacak. Peki İş Bankası personel alımı için başvuru nasıl yapılacak, İş Bankası memur alma sınavı 2016 ne zaman yapılacak?

Abone ol

İş Bankası personel alım başvurusu için kritik süreç başlıyor. İş Bankası boş kontenjalar için personel alacağını ilanla duyurdu. Peki İş Bankası personel alım, başvuru şartları nedir, İş Bankası sınavı ne zaman yapılacak?

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM SINAVI-2016

İş Bankası personel alım başvuru şartları ve İş Bankası sınav tarihleri açıklandı.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM SINAVI ŞARTLARI

İş Bankası bünyesinde boş kadrolarda görev yapacak İstanbul Memur Alım Sınavı  yapacağını duyurusu yayınlandı. İstanbul anadolu yakasında istihdam edilmek üzere Memur alım sınavı yapacağını duyurdu. İş Bankası Çağrı merkezinde görevlendirilmek için Memur Alım Sınavı yapacaktır. Sınavı 19 şubat 2016 tarihinde yapacak olan İş bankası, Başvuruları insan kaynakları sayfası üzerinden yapmaktadır.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar sayfanın altında bulunan bağlantıyı tıklayarak. Başvuru sayfası açıldıktan sonra Başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Başvurusu kabul edilen adaylar sınava davet edilecektir. Peki sınav başvuru şartları nelerdir nasıl başvurulur işte detaylar..

» 19 Şubat 1986 ve sonrası doğumlu,
» İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden,
» Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf veya Mayıs 2017 celp dönemine kadar tecilli,
» Bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış,
» Kamu haklarından yoksun olmayan,
» Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olan,
» Herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımayan,
» Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan,
» 7 gün 24 saat vardiya düzeninde görev alabilecek,
» Bankacılıkta kariyer yapmayı hedefleyen,
» Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı,