BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50
HABER /  MAGAZİN

İrina Shayk'ın selfie'si olay oldu!

Rus model İrina Shayk'ın instagram'dan paylaştığı selfie fotoğrafı sanal alemde olay yarattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Rus model İrina Shayk sosyal paylaşım sitesi instagram'dan paylaştığı son selfiesi ile magazin basınında büyük yer buldu. 

Dünyaca ünlü Rus top model İrina Shayk haftabaşında gittiği Bahamalar'ın Exuma Adası'ndan paylaştığı domuz selfiesi ile magazin basını tarafından alay konusu olmuştu. 28 yaşındaki ünlü model sır gibi sakladığı gizli bir proje için Bahamalarda bulunan ıssız Exuma Adası'nda çektiği fotoğraflar ile adından sıkça söz ettirmişti.

2.20140417155037.jpg

Okyanusun içerisinde domuzlarla selfie fotoğraf çektirip kişisel instagram hesabından paylaşan ünlü model takipçilerinden yoğun ilgi görsede magazin basını tarafından alay konusu olmaktan kurtulamamıştı.

1.20140417155137.jpg

Magazin basını tarafından hakkında yapılan yorumları duyduğu tahmin edilen Rus model İrina Shayk Çarşamba günü instagram hesabından yayınladığı son selfiesi ile görenlerin dudağını uçuklattı.28 yaşındaki ünlü model giydiği tek parça mayosu ile verdiği derin göğüs dekoltesi sanal alemde adeta en çok konuşan fotoğrafların başında geldi. Rus model kusursuz fiziğini cürretkarca sergilerken magazin basınınada göndermede bulunmayı ihmal etmedi.