BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35
MEDYA

İrfan Değirmenci canlı yayında isyan etti! Bana kimse iş vermiyor

Halk Tv'de bir programa katılan İrfan Değirmenci canlı yayında isyan etti. Değirmenci kendisine iş verilmediğini söyledi.

Halk Tv'de yayınlanan Halk Arena'sı programına konuk olan İrfan Değirmenci oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kanal D'de sabah programı yaptığı dönemde Doğan Grubu'ndan kovulan İrfan Değirmenci'nin referanduma 'hayır' dediği için kovulduğu iddia edilmişti.

Kovulduktan sonra hiç bir televizyona çıkamadığını ve kimsenin kendisine iş vermediğini söyleyen Değirmenci 'İşsiz geçen aylarda telefonum çalsın diye bekledim' dedi.

En ciddi teklif Uğur Dündar'dan geldi

Dündar'ın kendi yerini teklif ettiğini dile getiren Değirmenci '10 Mart'ta referandumdan önce son kez ekrana çıktım ben. 10 Mart'ta kendimi ifade etmeye çalıştım ve bir daha televizyonlardan davet almadım. O gün Uğur Dündar çok açık yüreklilikle yerimi sana devretmeye hazırım dedi. Bugüne kadar aldım en ciddi teklif buydu.' diye konuştu.

Telefonum çalsın die bekledim

Yaz aylarında iş teklifi beklediğini ifade eden 'Bu teklifin dışından hiçbir televizyondan teklif getiren olmadı. Çünkü kabahatim büyük. Benimle ilgili hayır tweetleri yüzünden kovulmadı, reytingi düşüktü zaten göndereceklerdi, algı operasyonu yapıyorlar, referandum bitsin patronu geri alacak diye ağzı olan konuştu. İşsiz geçen yazları boyunca telefonum çalsın, televizyondan bir teklif gelsin diye bekledim. Kötü bir televizyon habercisi olduğumu düşünmüyorum. Bir işe yarayabilirdim.' dedi.

Sitene Ekle