BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici katıldığı bir yarışma programıyla ünlenen isimlerden biri. Hem şarkıcılığıyla hem de neşesiyle dikkat çeken isimlerden biri olan İrem Derici kaç yaşında nereli?  İrem Derici 21 Mart 1987’de Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Güzel sanatçı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Piyano bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniveristesi Sosyoloji bölümünü tamamladı. Bu sırada katılığı O Ses Türkiye adlı yarışmada...

İrem Derici katıldığı bir yarışma programıyla ünlenen isimlerden biri. Hem şarkıcılığıyla hem de neşesiyle dikkat çeken isimlerden biri olan İrem Derici kaç yaşında nereli? 

İrem Derici 21 Mart 1987’de Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Güzel sanatçı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Piyano bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniveristesi Sosyoloji bölümünü tamamladı. Bu sırada katılığı O Ses Türkiye adlı yarışmada başarı sağlayan sanatçı böylece adını müzik dünyasına duyurdu. Melih Kibar’a ait olan Bensiz Yapamazsın adlı şarkı ile kendini kanıtlayan İrem Derici, 2013 yılında ikinci şarkısını çıkardı. 2014 yılında Kalbimin tek Sahibine adlı albümü piyasaya bomba gibi düştü.

2015 yılında çıkardığı maxi single ile bir hayli ses getiren İrem Derici, aynı yıl bir single albüme daha imza attı. 2014 yılında Rıza Esendemir ile evlenen İrem Derci, iki yıl sonra boşandı. Şarkıcının bir adet albümü, 6 adet tekli şarkısı ve 3 adet de genişletilmiş tekli albümü bulunuyor. Birçok yarışmada aday olarak kalan şarkıcı tüm bu süreç boyunca Düzce Üniversitesi 2. Medya ödülünü, Ege Üniversitesi 3. Medya ödülünü, 3. Kristal Fare Medya ödülünü ve Altın kelebek ödülünü kazanmıştır. Bunlar dışında da pek çok ödül kazanan şarkıcı yeni albüm çalışmalarına devam etmektedir.