BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.429,48
HABER /  MAGAZİN

İrem Altuğ kimdir Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Necip Memili ile sevgili mi

Show TV'nin Çukur dizisin'de 'Ayşe' karakterine hayat veren İrem Altuğ'un dizideki rol arkadaşı Necip Memili ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Peki İrem Altuğ kimdir nereli kaç yaşında? İrem Altuğ Çukur'un Cumali Koçovalı'sı Necip Memili ile sevgili mi? İşte detaylar....

Abone ol

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ederken bir taraftan da dizinin kulislerinde bomba bir aşk iddiası dolaşıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı dizide iddiaya göre Necip Memili ile İrem Altuğ yakınlaşmaya başladı. Altuğ ve Memili'nin geçen günlerde Moda sokaklarında el ele yürürken görüldüğü söylentisi de beraberlik iddiasını güçlendirdi.

Peki İrem Altuğ kimdir nereli kaç yaşında? İşte Çukur'un Ayşe'sine dair merak edilenler...

İREM ALTUĞ KİMDİR? 1980 İstanbul doğumlu güzel oyuncu İrem Altuğ Acıbadem İlkokulu’nu bitirdikten sonra Ümraniye Anadolu Lisesi’nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamladı. 1988 senesinde Tv’de 7 Gün dergisi tarafından düzenlenen reklam yıldızı yarışmasına katıldı ve yarışmada 1. seçildi.

Reklamlar ile birlikte kamerayla tanışan İrem Altuğ daha sonra eğitim almak için Beyazıt İl Halk Eğitim Kütüphanesi tarafından gerçekleştirilen İstanbul Kültür Oyuncuları çocuk topluluğuna katıldı ve yıl boyu Ayla Algan, Adnan Tonel, Ahmet Yirmibeş, Gökhan İçöz gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.1988 ve 1998 yılları arasında toplam 40’a yakın reklam filminde yer aldı.

Çukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerÇukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerÇukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerÇukur'da aşk fırtınası esiyor Moda sokaklarında el ele görüldülerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN 

Tiyatro ile birlikte 3 yıl Amerikan Step Dansı, Salon Dansları ve Dünya Halk dansları ile ilgili eğitimler aldı. 1989 senesinde Karılar Koğuşu isimli sinema filminde çocuk oyuncu olarak Hülya Koçyiğit ve Kadir İnanır gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

1998’de Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nü kazanan İrem Altuğ oyunculuk eğitimini Amerika’da sürdürme kararı aldı ve San Francisco State Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde bir çok usta isimden oyunculuk eğitimi aldı.

İrem Altuğ bugüne kadar Karılar Koğuşu, Zirve’nin Bedeli, Bir Yılbaşı Düşü, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Ihlamurlar Altında, Eve Giden Yol, Vazgeç Gönlüm, Kirpi, Melekler ve Kumarbazlar, Mordkommission İstanbul, Direk Aşk, Kayıp Aranıyor, Nar, Boğaziçinde Cinayet, Aşk Ekmek Hayaller ve Yola Çıkmak gibi bir çok sinema ve dizide rol aldı. Günümüzde Çukur dizisinde Ayşe karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.