BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  GÜNCEL

İranlı kadının taciz isyanı YENİ HABER

Bolu'da tacize uğradığını iddia eden İran uyruklu genç kadın, sokağı birbirine kattı. Polis genç kadını güçlükle sakinleştirdi.

Abone ol

BOLU’da, bir erkeğin kendisini taciz ettiğini iddia eden İran uyruklu 29 yaşındaki Mendesin Rastegar, kentin en işlek caddesinde bağırıp kendine yerlere attı.

Polisin güçlükle sakinleştirdiği Mendesin Rastegar, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Olay, dün akşam İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Bolu Valiliği binası önünde meydana geldi. Kendisini bir erkeğin taciz ettiğini iddia eden İranlı mülteci Mendesin Rastegar, bağırıp kendini yerlere atmaya başladı. Şaşkınlıkla İranlı kadına bakan vatandaşlar polisi aradılar.

Polisleri yanına yaklaştırmayan, sürekli bağıran Mendesin Rastegar güçlükle sakinleştirildi. Mendesin Rastegar sağlık kontrolü için Köroğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastaneye gelindiğinde ekip otosundan inmek istemeyen Rastegar bir süre sonra ikna oldu. Sağlık kontrolünden geçirilen Mendesin Rastegar daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Mendesin Rastegar ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü kişi ise aranıyor.