BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,22
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone'u olana Samsung Galaxy 1 dolara

iPhone kullanıcısı olanlar 1 ay boyunca Samsung modellerini test edebilecekler. Samsung yeni servisi ile Galxy Note 5 ve S6 kullanılabiliyor.

Abone ol

İki teknoloji firması Samsung ile Apple arasında rekabet farklı bir boyuta taşınıyor. Samsung, ABD’de duyurduğu yeni servisi ile iPhone kullanıcılarına bir ay boyunca Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ kullanabilmeyi sağlıyor.

Sadece iPhone sahiplerinin katılacağı yeni programa göre bir ay boyunca kullanıcılar iki Samsung modelini istedikleri gibi kullanabilecekler.

1 DOLARA
Program için kullanıcılardan sembolik olarak 1 dolar ücret alınacak. Üstelik telefonlarla beraber kullanmak üzere data paketi de ücretsiz olarak verilecek.

YOĞUN TALEP VAR
ekran-resmi-2015-08-24-13.51.22.png
Firmanın Ultimate Test Drive adını verdiği program duyurulduktan birkaç saat içinde gelen yoğun taleple karşılaştı. Samsung yaptığı açıklama ile ellerindeki telefon stoklarının dolduğunu belirtti. Ancak açıklamada program için kaç adet telefon ayrıldığı bilgisi verilmedi.

Samsung yeni programla özellikle iPhone kullanıcılarının kendi telefon modellerine geçmesini sağlamak istiyor. Programdan sadece ABD vatandaşı olan ve ABD’de yaşayan kullanıcılar yararlanabiliyor. Programla ilgili detaylı bilgi Samsung’un resmi internet sitesinde yer alıyor.

Daha önce yine ABD’de T-Mobile operatörü de iPhone 5s için benzer bir programı hayata geçirmişti.