BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,65
ALTIN 2.491,30
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone 7 ‘nin tasarımcıları belli oldu

Apple’ın iki nesil sonraki modeli iPhone 7 için anlaşmalar yapılıyor! Sektörün en ünlü endüstriyel tasarımcılarından biri artık Apple’da…

Abone ol

Akıllı teknoloji pazarının en popüler konu başlıklarından biri olan IFA 2014 ve  sızıntıları, son bularak yerini yeni akıllı cihazların sızıntılarına bıraktı.

Akıllı cihaz üreticisi Apple, önümüzdeki yıl piyasaya süreceği planlanan iPhone 6(S)’den bir sonraki model olan iPhone 7 için şimdiden anlaşmalar imzalamaya başladı.

Sektörün en önemli endüstriyel tasarımcılarından biri olan Marc Mewson ile anlaşma imzalama yoluna giden Apple, iPhone 7’nin temellerini atmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere her yeni nesil cihazın tasarımına 1 yıl öncesinden başlanıyor ve çalışma donanıma ait Ar-Ge departmanı ile eşzamanlı olarak yürütülüyor.

buyuk.20140908170006.jpg

Apple’ın tasarım patronu Jony Ive ile yakın arkadaş olduğu bilinen Newson’un daha önce Nike, Qantas Airways ve Ford gibi şirketler için başarılı tasarımlar geliştirdiği paylaşıldı. Ive’nin: “bu neslin en yetenekli ve etkiletici tasarımcılarından biri” olarak bahsettiği Newson’un, Apple’da iPhone 7 için konsept tasarımlar geliştireceği öne sürüldü.

iPad Pro ve iPhone 7’e ait çalışmalara önümüzdeki ay başlayacağı paylaşılan Marc Newson, gizliden gizliye iPhone 6S’in de iPhone 6 ile yine aynı kasaya sahip olacağını doğrulamış oldu.