BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone 7 ne zaman çıkacak özellikleri

iPhone 6'nın tanıtımından sonra gözler iPhone 7'ye çevrildi. Apple'ın Eylül ayı içinde 3 yeni iPhone tanıtacağı iddia edildi.

Abone ol

iPhone 7'yi bekleyenler merakla cihazın tanıtılacağı günü bekliyor. iPhone 6 ve 6 Plus tanıtımından kısa bir süre sonra ortaya çıkan 4 inç ekranlı yeni iPhone iddiaları gerçek olabilir. Digitimes’ın kaynakları da Apple’ın tek elle kullanıma önem veren ve 4 inç’ten vazgeçemeyen kullanıcılar için yeni bir iPhone modeli duyuracağını doğruluyor.

2014 yılında iPhone 6 modelinin safir kristal cam ekran olarak çıkacağı söylentileri gerçek çıkmamıştı. Ve görünüşe göre birçok iPhone kullanıcısının iPhone 6 modelinin kolay çizildiği yönünde şikâyeti var.

iphone-7-ne-zaman-çikacak-özellikleri.jpeg

2014 yılında Apple firmasının safir cam üreten bir şirket ile anlaştığı söylentileri çoğaldı. Bu nedenle Apple’ın iPhone 7 üzerinde safir kristal cam ekranı kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kablosuz Şarj özelliği Android cihazların birçoğunda ve Samsung’un yaklaşan amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S6’da mevcut olacak.

Bu nedenle Kablosuz şarj özelliği herhangi bir benzer akıllı telefonlarda bulunuyorsa bu Apple iPhone 7’ye bir katma değer olacaktır.

Android akıllı telefonların pil ömrü her yeni modelde biraz daha artıyor. Buna rağmen iPhone’ların pil ömrü hala beklentilerin altında kalıyor.

iphone7-ne-zaman-çikacak-özellikleri.jpeg

Ve Android telefonlar en yeni donanım birimleri ile daha az güç kullanan olağanüstü performans yeteneğine sahip. Ve bu nedenle Apple daha az güç tüketen işlemci ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor.