BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone 6'ya ait yeni görüntüler ortaya çıktı

iPhone 6'nın kavisli ekranını iPhone 5S'inkiyle karşılaştıran bu görüntü, kafaları karıştırdı. Yeni iPhone yoksa bu fotoğraftaki gibi mi?

Abone ol

İphone 6 hakkında çıkan söylentilere bir yenisi daha eklendi.Kavisli olacağına dair ihtimaller bulunan İphone 6 'nın son yayınlanan fotoğrafı kafaları karıştırdı.

Foxconn'un 100 bin kişiyi iPhone için işe almasından, yeni iPhone'un ekranlarının internete sızmasına, iPhone 6'yla ilgili sızıntılar konusunda kıtlık yaşadığımız pek söylenemez. Son sızıntı ise iPhone 6'nın kavisli ekran panelini gösteriyor.

9to5Mac'in yayınladığı görüntüde iPhone 6'ya ait olduğu ileri sürülen bir ekran bileşeni, iPhone 5S'in ekranıyla karşılaştırılıyor. Yeni telefonun yuvarlak köşelerinin, tutuşu önceki modellere göre daha rahat bir hale getireceği düşünülüyor. Ön tarafta ise herhangi bir değişiklik görünmüyor. Kamera, kulak bileşen, ortam ışığı sensörü gibi öğelerin hepsi yerli yerinde. Ancak Apple'ın ekran boyutunu büyütürken, ön kameranın çözünürlüğünü artırmış olması da muhtemel.

Daha önce ortaya çıkan sızıntılarda iPhone 6'nın iWatch ile beraber tanıtılacağı, güç düğmesinin konumunun değişeceği ve çok daha fazlası ortaya çıkmıştı. Ancak Apple'dan gelen herhangi bir doğrulama olmadığından, hangi sızıntının gerçek olduğunu şimdilik bilemiyoruz. Bildiğimiz, sızıntıların birbirini destekliyor olduğu ve Apple'ın sızıntıları durdurmaya çalıştığı.

iphone-6-1.jpg     iphone-6-2.jpg

iphone-6-3.jpg