BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iOS 7 telefonlarda ne zaman kullanılacak?

iPhone 5S ve iPhone 5C’nin tanıtıldığı dev etkinlikte tanıtılan iOS 7 18 Eylül'de telefonlara indirilebilecek. iOS 7 son betası Golden Master ise yayımlandı

Abone ol

İNTERNET HABER-Apple’ın 10 Eylül’de gerçekleşen lansmanında tanıtılan iOS 7, 18 Eylül’de indirilebilir olacak! Yeni işletim sisteminin son Betası “Golden Master” da yayımlandı!

Apple’ın her yıl hemen hemen aynı tarihte tanıtımını gerçekleştirdiği yeni nesil akıllı cihazlarını, geçtiğimiz 10 Eylül günü teknoloji severlerin beğenisine sunmuştu. Yeni nesil akıllı modelleri iPhone 5S ve iPhone 5C’nin tanıtıldığı dev etkinlikte bir misafir daha vardı.
 
Apple mühendislerinin, fazladan mesailer harcayarak geliştirdiği yeni işletim sistemi iOS 7, etkinlik gecesinin en ilgi çekici ürünlerinden biri olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Beta sürümlerini yayımlayan ve radikal değişikliklerin yer aldığı iOS 7, sonlara yaklaştı. Tanıtımı gerçekleştirilen yeni işletim sistemi 18 Eylül tarihinde milyonlarca kullanıcısı ile buluşacak.
 
UDID kaydı bulunan geliştiriciler için indirilebilir hale getirilen iOS 7’nin 6 adet Beta sürümünün ardından gelmesi beklenen “Golden Master” sürümü yayımlandı.