BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  GÜNCEL

İntihar oyunu tutmadı

Aksaray’da bir alışveriş merkezinde bir grup ile kavga ettikten sonra kaçan şüpheli, yaşanan kovalamaca sırasında kanal düştü. Elindeki bıça...

Abone ol

Aksaray’da bir alışveriş merkezinde bir grup ile kavga ettikten sonra kaçan şüpheli, yaşanan kovalamaca sırasında kanal düştü. Elindeki bıçağı boğazına dayayan kişi polisten kurtulmak için intihar girişiminde bulundu.
Olay, Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş merkezinde gezen bir grupla, 26 yaşındaki M.D. arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavgayı gören vatandaşlar polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, kavgaya karışan şüphelileri ayırarak kavgaya müdahale etti. Kavgaya karışanların ayrılması üzerine M.D. polisten kaçarak alışveriş merkezinden uzaklaştı. Elinde bıçakla polisten kaçan şüpheli, yaklaşık bir saatlik kovalamanın ardından dengesini kaybederek içerisinde su bulunmayan Ulu Irmak kanalına düştü. Kanalda kaçacak yeri kalmayan M.D. yakalanacağını anlayınca elindeki bıçağı boğazına dayayıp intihar girişiminde bulundu. Polisin uzun süren çalışmaları sonrası şüpheli M.D. ikna edilerek elindeki bıçak alındı. Gözaltına alınan şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)