BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,57
HABER /  GÜNCEL

1 metrelik suda intihara kalkınca...

Trajikomik olay Antalya'da meydana geldi. Kız arkadaşı olmadığı için intihara kalkışan genç, atladığı sudan yüzerek çıktı.

Abone ol

Antalya’da köprüden atlayarak intihar girişiminde bulunan bir genç, boğulamadığı 1 metre derinliğindeki suda yüzmeye başladı. Bir süre yüzen genç, polisin ikna etmesiyle sudan çıktı.

Merkez Kepez ilçesi Antalya Bulvarı'ndaki köprüye gelen 22 yaşındaki M.K. "Kız arkadaşım olsun istiyorum" diyerek suya atladı.

Yaklaşık 1 metre derinliğindeki suda boğulmayan M.K., önce köprünün ayaklarına tutundu, ardından suda yüzmeye başladı.

Kendisini akıntıya bırakarak yaklaşık 150 metre yüzen M.K'yı, sulama kanalı çevresindeki polisler ikna etmeye çalıştı.

Bu sırada genci kanaldan çıkarmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile balık adamlar da olay yerine geldi.

Polislere "Boğulmak istiyorum. Kız arkadaşım olsun istiyorum" diyen M.K’ya bir polis memuru, "Sudan çık da oturup çay içelim ve dertleşelim" teklifinde bulundu.

M.K. ise bu teklife "Biraz yüzüp çıkacağım" yanıtını verdi.

Polis memurunun "O zaman hadi birlikte havuza gidip yüzelim" dediği genç, bir süre daha yüzdükten sonra polis memurlarının yardımıyla sudan çıktı.

Sudan çıktıktan sonra sanayide çalışan babasının yanına gitmek istediğini söyleyen M.K. olay yerine gelen ambulansla kontrolden geçirilmek üzere Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.