BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

İntihar saniye saniye görüntülendi!

Bursa'da eşinden ayrıldıktan sonra çocuklarının hasretine dayanamayan adam tüm gözler önünde kendini 50 metreden böyle attı

Abone ol

Bursa’da iki çocuğunun eşi ve kayınpederi tarafından gösterilmediğini iddia eden 35 yaşındaki Hüseyin Duran kendisini ikna etmek isteyen polislerin uyarılarına rağmen 50 metre yüksekliğindeki baz istasyonu direğinden kendisini aşağıya bırakarak yaşamına son verdi.

Merkez Osmangazi ilçesi Acemler mevkiinde bulunan Mihraplı Dinlenme Parkında beş arkadaşıyla birlikte alkol alan 35 yaşındaki Hüseyin Duran iki çocuğunun ayrılmak üzere olduğu eşi ve kayınpederi tarafından kendisine gösterilmediğin ve bu nedenle bunalıma girdiğini gözyaşlarıyla anlattı. Bir süre sonra tuvalet ihtiyacını gidermek için arkadaşlarının yanından ayrılan Hüseyin Duran saatler geçmesine rağmen geri gelmeyince çevrede arkadaşları tarafından çalılıklar arasında aranmasına rağmen bulunamadı.

YAŞAMAK İSTEMİYORUM

Saat 21.00 sıralarında Mihraplı Dinlenme Parkının yanında tel örgülerinden atlayıp BURULAŞ’ın park alanında bulunan 50 metre yüksekliğindeki baz istasyonu direğine çıkan Hüseyin Duran arkadaşlarına “artık yaşamak istemiyorum, çocuklarımın hasretine dayanamıyorum, onları çok seviyorum benden ayrılmak isteyen eşime ve bizi ayırmak isteyen kayınperime hakkımı helal etmiyorum” diye bağırmaya başladı. Alkollü olan Hüseyin Duran’ı arkadaşları ikna etmeye çalıştılar ancak vaz geçiremeyince durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yaklaşık iki saat süren ikna çalışmaları sırasında ise itfaiye ekipleri ise aşağıya şişme yatak açtılar. Hüseyin Duran cebinde bulunan bir paket sigarayı ardı ardına içti. Paketindeki son sigarasını yakıp içtikten sonra cebindeki çakmağı ve cüzdanı aşağıya atan Hüseyin Duran “her şey son sigarayı içene kadardı” diyerek bağırdıktan sonra elleriyle demirlere tutunarak aşağıya sarktı.

TERS YÖNDEN ATLADI

İtfaiye’nin açtığı şişme yatağı gören Hüseyin Duran ters tarafa geçerek kendisini 50 metre yükseklikten aşağıya bıraktı. Ağır yaralanan Hüseyin Duran olay yerinde bulunan sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Hüseyin Duran hayatını kaybederken Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.