BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06
HABER /  GÜNCEL

İnternette tanışan engelli çift evlendi!

İzmit'te internetten tanışan bedensel engelli çift, bir yıldır sosyal medyada sürdürdükleri arkadaşlıkları evliliğe kadar uzandı. Genç çift, Kocaeli'nde dünya evine girdi.

Abone ol

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bedensel engelli çift, bir yıldır sosyal paylaşım sitesinde sürdürdükleri arkadaşlıklarını nikahla sonuçlandırdı.

İzmitli engelli Ahmet Aslan, bir yıl önce sosyal medyada tanıştığı engelli Mersinli Aylin Geç ile nikah kıydı, ardından da düzenlenen düğünle evlendi. 28 Haziran Mahallesi'ndeki evlerinin önünde gerçekleştirilen düğüne, çiftin aileleri ile yakınları katıldı.

Ahmet Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu süreçte yanında olan dostlarına teşekkür ederek, "Bizim durumumuz çok zor oldu ama ben inandım. Bunda, özellikle eşimin payı büyüktür. Bu devirde gerçek aşkı bulmak çok zor ama biz inandık ve sevgimizin peşinden gittik. Tüm engellileri evlenmeye davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Aylin Geç ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Sevmek güzel. Engel durumumuz sevmeye engel değil. Ben de bütün engelli arkadaşlarıma severlerse peşlerinden gitmelerini tavsiye ederim." ifadesini kullandı.

Düğünde, gelin ve damat müzik eşliğinde oynadı.