BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95

İnternethaber nasıl İnternethaber oldu?

2000 yılının 5 mayısında, temeline ilk harcı attığımız İnternethaber, o yıllardaki okuyucularımız hatırlayacaklardır, en zor günlerini 2001 yılında yaşadı.

14. yıl... 

2000 yılının 5 mayısında, temeline ilk harcı attığımız İnternethaber, o yıllardaki okuyucularımız hatırlayacaklardır, en zor günlerini 2001 yılında yaşadı. "Hoşçakalın dostlar" deyişime itiraz eden dostların desteği ve inancını hiç yitirmeyen yol arkadaşlarımla birlikte o zorluğu aşarak bugünlere geldik.

2013 yılı benim için 2001 yılından farksızdı...

İlk kez yazıyorum, renk vermedim, kimseye farkettirmeden eksikleri kapatmaya çalıştım. Hamdolsun, biraz yara bere içinde kaldıysam da, o zor günleri atlattım. 2014 yılında yepyeni bir başlangıç oldu, ters giden her şey düzeldi, arkamdaki dualar meyvesini çabuk verdi.

14. yıl...

Bir senelik şampiyonluk bazı arkadaşlarımızı rehavete sokmaya yetti. Zannettiler ki, yılların çınarını alt edecekler. Oysa bizim için her şey yeni başlamıştı; Hacer Alkan'ın başında olduğu İnternethaber ekibinin pes etmeye, meydanı boş bırakmaya niyeti yoktu. Gezi ve 17 Aralık ile 25 Aralık sürecinde yaptığımız yayınlarla eski gücümüzün çok çok üstüne çıktık. Fazla mesai ve kimsenin tarafında olmadan yayıncılık yapmak...

Tek yaptığımız bu oldu!

Ortalık durulunca...

Karne notumuz hayli yüksek çıkmıştı...

Tepkiler alıyorduk elbet, kimi iktidardan yana görüyor bizi, kimi de Fethullah Gülen'den yana... Kimi Gezici'lerle kolkola görüyordu bizi, kimi Tayyip Erdoğan'la yan yana..

İşte buydu duymak istediğimiz... Tek tarafa bizi yapıştırmak yerine, her iki tarafa da yakın ve uzak görmeleri işimize daha çok geliyordu.

Ne ondan, ne bundan her kesimden alkış alıyorduk çünkü.

O alkışlardı karne notumuzu yükselten...

Zira ziyaretçi sayımızdaki artış bunun göstergesiydi...

14. yıl...

İyi başladık 2014'e...

İyi gidiyoruz...

Daha iyi olacağız...

Bugün yarın...



Diyoruz ki:

Yandaş olsaydık...
Candaş olsaydık...
İnternethaber İnternethaber olmazdı...

Yalan yazsaydık...
İftira atsaydık...
İnternethaber İnternethaber olmazdı...

Baskılara boyun eğseydik...
Bağımsız olmasaydık...
İnternethaber İnternethaber olmazdı...

Evet, Türkiye'nin bağımsız sitesi İnternethaber 14 yaşında...

Hayırlı olsun!