BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  GÜNCEL

İnternete düştü! Gülen'le fotoğraf çektirmiş

Günlerdir kasettir tapedir derken şimdi de fotoğraf! Bu sefer Abdülkadir Selvi'nin fotografı servis edildi, Gülen ile çekilmiş.

Abone ol

17 Aralık sürecinden bu güne belgeler, tapeler, ses kayıtları havada uçuşuyor. Tabiri caizse eski defterler bir bir açılıyor.

Bu kez, "Paralel yapı"nın en güçlü muhaliflerinden Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin Fethullah Gülen'le çektirdiği fotoğraf sosyal medyada günün konusu oldu.

Cemaat-AK Parti savaşında hükümet kanadından hizmet hareketine yönelik etkili atakları öne çıkan Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi CNN Türk'te katıldığı Dört Bir Taraf programında Zaman ve Bugün gazetelerini kameraya tutarak şunları söylemişti:

-“Yani bir gün olmuş insanlar alınmış. İnsanlar neyle suçlandıklarını henüz bilmiyorlar. 18 Aralık günü iki gazetede paralel yapının iki gazetesinde iddialar ortaya çıkıyor”

ZAMANLAMASI MANİDAR

Abdülkadir Selvi, CNN Türk'teki o yayının ardından Cemaat medyası tarafından topa tutulmuştu. 'Ya özür dile ya istifa et' denilen Selvi'ye yönelik 2 gündür yayın yapılıyordu. Haliyle bugün sosyal medya üzerinden servise konan fotoğraf 'zamanlaması açısından manidar' oldu.

O fotoğraf Cemaat'in yayın organı STV'nin spikeri tarafından bu sözlerle yayınlandı;

screen-shot-2014-02-14-at-6.08.40-pm.png


CHP'li UMUT ORAN'IN DANIŞMANI MANSUR ÇELİK İSE ŞU SÖZLERLE FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

screen-shot-2014-02-14-at-6.08.06-pm.png