BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.477,90
HABER /  GÜNCEL

İnternet bir aileyi böyle dağıttı

Trabzon'da kocasının vaktinin büyük bölümünü bilgisayar başında oyun oynayarak geçirmesine sinirlenen Ayşe B. eşine inat yaptı ve...

Abone ol

Trabzon'da kocasının vaktinin büyük bölümünü bilgisayar başında oyun oynayarak geçirmesine sinirlenen Ayşe B. internetteki sosyal paylaşım sitesinden Şenol K.'yla tanıştı. Salondaki bilgisayarın başında olan Mehmet B. oyun oynadığı sırada, yatak odasından sesler geldiğini fark etti. Bunun üzerine yatak odasına giden koca gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Eşi Ayşe B. yatak odasında bir adamla içki içiyordu.

Ayşe B. önceki gece saat 03.00'te kocası yine bilgisayar başındayken Şenol K.'yı eve aldı. Salondaki bilgisayarın başında olan Mehmet B. oyun oynadığı sırada, yatak odasından sesler geldiğini fark etti. Bunun üzerine yatak odasına giden koca gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Eşi Ayşe B. yatak odasında bir adamla içki içiyordu.

"ONA İNAT YAPTIM"

Karısına ve sevgilisine hakaretler savuran Mehmet B., soluğu karakolda aldı. Kocanın şikâyeti üzerine Ayşe B. ve sevgilisi gözaltına alındı. Ayşe B., internet tutkunu olan eşinin devamlı oyun oynadığını ve kendisini ihmal ettiğini, ona inat internet üzerinden tanıştığı Şenol K.'yı eve çağırdığını belirtti. "Yanlış şey yapmıyorduk" diyen Ayşe B. ve sevgilisi Şenol K. serbest bırakıldı.

Sanal dullar artıyor İngiltere'de yapılan araştırmada "sanal dul" sayısında artış yaşandığı ortaya çıktı. Northampton Üniversitesi'nin araştırmasına göre 10 çiftten 7'si internet yüzünden boşanıyor.

Kadınlar internet ya da bilgisayar oyunu bağımlısı olduğu için kocalarını terk ediyor. Erkeklerin eşlerini terk etmesinin en büyük nedeni ise kadınların Facebook'a kocalarından daha çok vakit ayırması