BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.431,82

Instagram'ın sıradışı fenomenleri

Instagram'ın sıradışı fenomenleri

Günümüzde sıklıkla kullanılan Instagram, her geçen gün yeni bir fenomen yaratıyor. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. İşte o fenomenlerden bazıları...

Instagram'ın sıradışı fenomenleri

Günümüzde sıklıkla kullanılan Instagram, her geçen gün yeni bir fenomen yaratıyor. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. İşte o fenomenlerden bazıları... İSKELET Instagram'ın son fenomeni bir iskelet.

Instagram'ın sıradışı fenomenleri

Günümüzde sıklıkla kullanılan Instagram, her geçen gün yeni bir fenomen yaratıyor. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. İşte o fenomenlerden bazıları..."omgliterallydead" adlı Instagram kullanıcısı, kadınların Instagram'daki yaygın paylaşımlarını taklit etmesiyle fenomen haline geldi.

Instagram'ın sıradışı fenomenleri

Günümüzde sıklıkla kullanılan Instagram, her geçen gün yeni bir fenomen yaratıyor. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. İşte o fenomenlerden bazıları... 260 bine yakın takipçisi olan iskelet, tıpkı Instagram'ı yoğun kullanan kadınlar gibi gündelik hayattan kareler yansıtıyor.

Instagram'ın sıradışı fenomenleri

Günümüzde sıklıkla kullanılan Instagram, her geçen gün yeni bir fenomen yaratıyor. Dünyanın farklı farklı bölgelerinden insanlar çeşitli yetenekleri, enteresan paylaşımlarıyla dikkat çekip hızla takipçi kazanarak ünlü oluyor. İşte o fenomenlerden bazıları...Örneğin yoga yapmayı seven iskelet, arkadaşıyla birlikte yoga yapıyor.