BIST 9.600
DOLAR 32,50
EURO 34,64
ALTIN 2.480,56
HABER /  GÜNCEL

İnsanlığın delik deşik edildiği an!

İstanbul'un göbeği Taksim'de isyan ettiren vahşet. Gözü dönen cani 1 TL için Alman işadamını, onlarca kişinin önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Abone ol

İstanbul Taksim'de göz göre göre cinayet. Bu kez şiddetin kurbanı, Alman bir işadamı. Cinayet nedeni ise sadece 1 TL. Türkiye'deki bir inşaat şirketinde ortaklığı bulunan Alman işadamı Gregor Kerkeling (52), dün sabah İstiklal Caddesi üzerindeki bir büfeden alışveriş yaptı. Bu sırada, yanına yaklaşan İbrahim A. (26) para istedi.

KİMSE DÖNÜP BAKMADI

Kerkeling, el kol hareketleri ile vermeyeceğini anlattı. Belinden ekmek bıçağını çıkaran zanlı, saldırdı. Boğuşma dakikalarca sürdü. İbrahim A., İstiklal Caddesi'nde onlarca kişinin önünde, Kerkeling'i kalbinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan işadamı kurtarılamadı.

TEDAVİ GÖRMÜŞ

İbrahim A., bankadan para çeken polis memurları tarafından yakalandı. Emniyet'e götürülen zanlının, bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Zanlı, ifadesinde 'Para istedim geri çevirdi. Ben de bıçakladım' dedi.