BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  DÜNYA

Kameradaki bu hayalet olay oldu!

İngiltere’de güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi.

Abone ol

İngiltere’deki kapalı bir çarşının güvenlik kamerasına hayalet olduğu iddia edilen görüntüler takıldı.

İngiltere’nin Telford kentindeki Wellington tarihi çarşısının içinde, güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi.

Gece kaydedilen kamera görüntülerinde, hayalete benzer bir siluet merdivenlerden yukarı çıkıyor ve ardından sebze kasaları ve kutular devriliyor.

İngiliz Metro gazetesine konuşan Wellington kapalı çarşısının müdürü Kay Boaky, sabah iş yerine geldiğinde yerdeki kutuları görür görmez güvenlik kamerasını izlediğini ve gördüklerine inanamadığını söyledi. “Gördüklerim karşısında tüylerim diken diken oldu” diyen Boaky, ilk seyrettiğinde kutular yere düşerken kimseyi görmediğini ancak videoyu bir kez daha izlediğinde bir gölgenin merdivenlerden çıkıp kutuları devirdiğini fark ettiğini söyledi.

Kay Boaky’ye göre bu pazarda görüldüğü iddia edilen ilk hayalet değil. Boaky, bazen pazardaki kurutma makinelerinin kendi kendine çalıştığına ya da kapıların kendi kendine kapandığına şahit olduklarını söyledi.

Olayı inceleyen polis memuru Godsell ise görüntüleri oldukça ilginç bulduğunu ancak yüzde yüzde normal ötesi bir durum olamayacağını belirtti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER