BIST 9.080
DOLAR 32,42
EURO 35,21
ALTIN 2.325,69
GÜNCEL

İngiliz Büyükelçi'nin veda mesajı olay oldu!..

Sosyal medyadaki paylaşımları ile Türkiye'de görev yaptığı dönemde sık sık haber olan Birleşik Krallık Büyükelçisi Richard Moore, görev süresi bittiği için Türkiye'den ayrılıyor.

Birleşik Krallık Büyükelçisi Richard Moore, yayınladığı video ile Türkiye'ye veda ediyor. Twitter hesabından yayınladığı videoda 'Türkler saçma komplo teorilerini bırakmalı' diyen Moore Türkiye'de çok güzel günler geçirdiğini belirtti. Büyükelçi Türkiye'de çok sayıda dostu olduğunu ve sık sık ziyarete geleceğini belirtirken, insanların çok sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu ifade etti. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Moore, videoyu siyah beyazlı taraftarlara bir sürpriz yaparak bitirdi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler