BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.285,22
HABER /  GÜNCEL

İnegöl'de bonzai içen 6 genç hastanelik oldu!

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde farklı yerlerde Bonzai içtikleri öne sürülen 6 genç hastaneye kaldırıldı. Gençlerden birisinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Abone ol

Dün saat 23.00 sıralarında Bursa- Ankara yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun arkasında bulunan boş alanda Bonzai içtikleri iddia edilen 18-20 yaşındaki Aleyna K., Gönül Ş. ve Murat Ç.'yi yarı baygın halde görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine sevk edilen 112 görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan 3 genç İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Yaklaşık yarım saat sonra Osmanbey Caddesi üzerinde bulunan başka bir boş alanda bonzai kullandıkları iddia edilen Halil İbrahim E., Volkan E. ve Volkan D. de yine yarı baygın halde bulundu. Bu 3 kişi de 112 görevlilerince aynı hastaneye kaldırıldı.

Gençlerin yakınları hastane önünde toplanırken hastaneye gelmek için yola çıkan gençlerin arkadaşı olduğu belirtilen Ümit G., 27 AS 127 plakalı otomobil ile acil servis önünde Sezer Çetin yönetimindeki motosiklet sürücüne çarptı. Kazada motosiklet sürücü yaralandı. Yaralı acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gençlerin yakınları hastane polis ve sağlık personeliyle kavga edince duruma polis ekipleri müdahale etti. Kısa süreli arbede ardından polis ekipleri gençlerin yakınlarını acil servisten uzaklaştırdı.

Bonzai'den fenalaşarak hastane getirilen 17 yaşındaki Volkan E., durumun ağır olduğu tespit edilince Bursa Şevket Yılmaz hastanesine sevk edildi.

Ambulansta kalbi duran Volkan E., sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaşama döndürüldükten sonra ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Volkan E'nin hayati tehlikesi sürdüğü diğer gençlerin tedavilerine İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde devam edildiği ifade edildi.