BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İndirimli telefon aldı kutudan çıkan şok etti

İnternet ve televizyondan yapılan teknolojik ürün satışlarında dolandırıcılık artıyor. Bunun bir örneği de Rize'den geldi...

Abone ol

Günümüzde teknoloji ürünlerine olan rağbet giderek artarken bu alanda insanları dolandırmaya çalışan kişi sayısıda aynı oranda artıyor.

Dünyaca ünlü markaları birkaç harf değiştirerek okunuş olarak aynı olmasını sağlayan dolandırıcılar özellikle radyo,televizyon ve interneti sıklıkla kullanıyor. Buradan uygun fiyatlı ürün aldığını zanneden vatandaşlar ise büyük ölçüde hüsrana uğruyor.

Bugün sizlerle paylaşacağım olay ise Türkiye’den. Rizeli bir vatandaş televizyon kanalında yapılan ve sorulan soruya doğru cevap veren kişilere binlerce liralık telefonları indirimli verdiklerini iddia eden bir programı arayarak sorulan soruyu doğru bilmiş ve  indirimli telefon kazanma hakkı elde etmiş.

Soruyu Doğru Bildi Hayatı Karardı!

Soruyu doğru bilerek kazandığı indirimli telefonu satın alan Rizeli vatandaşın eline sorunsuz şekilde ulaşan telefon kutusu önce vatandaşı mutlu etmiş ancak kutuyu açtığında büyük bir şok yaşamış. 179 TL’ye indirimli şekilde aldığı telefonun kutusunu büyük bir heyecanla açan Rizeli vatandaş kutunun içerisinde soyulmuş bir salatalık ve indirimli satın aldığı telefona ait bağlantı kablosunu görünce yetkilileri aramış ancak hiç kimse cevap vermemiş.

Tüm bu yaşadıklarından sonra Tüketici Mahkemesine başvuran Rizeli vatandaş sorumluların yakalanıp cezalandırılmasını istiyor.

İndirimle alınan telefonun kutusunu ve içerisinden çıkanı görmek için tıklayın.