BIST 9.652
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.497,35
POLİTİKA

İnce'den Pensilvanya iddiası! Ona zarar gelmemesi için söylemiyorum

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'yi kurmadan önce ABD'ye gidip Fethullah Gülen'den icazet aldığını iddia etti.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den yine çok tartışılacak bir acıklama geldi. Gülen'le ilgili 'usulüne uygun başvuru yapılmadığı' iddiasıyla hükümetin şimşeklerini üzerine çeken İnce, bu kez de Erdoğan'ı çok kızdıracak bir sözler sarfetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kendisini desteklemeyenleri FETÖ'cü ilan etmekle suçlayan İnce, "Sen 2001'de partiyi kurarken icazet almak için Pensilvanya'ya gittin mi gitmedin mi? Kiminle gittiğini biliyorum ona zarar gelmemesi için söylemiyorum." dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Balıkesir mitinginde konuştu. İnce'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

KUKLA YANITI ''Dün bana kukla demiş. Kendisi sürekli yalan söyleyip pinokyo gibi burnu uzayacağı için bana kukla diyor tabi. Aklı sıra Sayın Kılıçdaroğlu ile beni birbirimize düşürecek fitne sokmaya çalışıyor. Hangisi yönetecek diyor. Sen daha yasamayı yürütmeyi yargıyı anlayamamışsın. Bakanlar Kurulu'nu ben beliryeceğim yürütmenin başında ben olacağım. Sayın genel başkan TBMM'de olacak. Sen her şeyde tek adam olmak istediğin için bu ince ayrıntıyı hala öğrenemedin. Bizim aramıza fitne sokamazsın. Beraber yola çıktığın arkadaşlarından yanında kim kaldı sen ona bak. Abdullah Gül Bülent Arınç Abdüllatif Şener yanında yok.

Sitene Ekle
Etiketler