BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
POLİTİKA

İnce'den Erdoğan'a Fenerbahçe göndermeli mesaj

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında Kars'ta vatandaşlara seslenerek, 'Fenerbahçe nasıl değiştirdiyse öyle değiştireceğiz' dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhuriyet Meydanı’nda Karslılarla buluştu, seçim vaatlerini sıraladı, hükümete ve ve Cumhuraşkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

"FENERBAHÇE NASIL DEĞİŞTİRDİYSE BİZ DE ÖYLE DEĞİŞTİRECEĞİZ"  Fenerbahçe'nin başkan değiştirdiği gibi, kendisininde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı değiştireceğini belirten İnce, "Hanımefendiler size sesleniyorum. Evde canın sıkıldı, ne yaparsın? Mobilyaların yerini değiştirirsin. Bir ferahlık gelir, sanki evi değiştirmişsin gibi bir hoş olur insan. Araban eskir arabanı değiştirirsin. Bahar gelir yazlıklarını giyer, elbiselerini değiştirirsin. Değiştirmekte fayda vardır. 16 yıldır bağırıp çağıran adamı değiştireceğiz şimdi. 16 yıldır meydanlarda bağırıp çağırıyor. Şimdi hep birlikte değiştireceğiz. Fenerbahçe nasıl değiştirdiyse biz de öyle değiştireceğiz. Hazır mıyız buna, tamam mı Kars?" şeklinde konuştu.

Sitene Ekle
Etiketler