BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
DÜNYA

İnanılmaz anlar! Nehrin ortasında böyle görüntülendi

ABD’de New Jersey ile New York’u birbirine bağlayan Hudson Nehri’nde görenlerin ağzını açıkta bırakan bir sahne yaşandı. Komedyen Scott Hold, iş çantası, takım elbisesi ve altındaki sörf tahtasıyla 30 dakika boyunca nehrin üzerine seyahat etti.

New York’ta Hudson Nehri üzerinde seyahat eden vapur yolcularını şaşırtan bir olay yaşandı. Geçen Perşembe yaşanan olayda, yolcular tarafından, nehrin üstünde giden bir adam videoya kaydedildi.

32 yaşındaki komedyen Scott Holt New York’taki toplantısına gitmek için farklı bir yol denedi. Scott Holt, NY’deki toplantısına gitmek için New Jersey’den yol çıktı. İki şehir arasındaki Hudson Nehrini geçmek için ya köprü ya da vapur kullanılıyordu. Holt ise bu yollara bir yenisini ekledi: Nehri kürekle geçmek.

Sörf tahtasının üstünde, bir elinde iş çantası bir elinde kürekle, takım elbise içinde nehri geçen Holt, vapur yolcuları tarafından fotoğraf ve videoya kaydedildi. Polis tarafından, kıyıya çıkınca, sorgulanan Holt, “Sadece toplantıma yetişmeye çalışıyordum. Köprü ücretini ödemek istemedim.” diye açıklama yaptı.

Polisin kendisinden hoşnut olmadığını ve onun kendisini öldürmeye çalıştığını zannettiklerini de ekledi. Bu durum karşısında, “Bir güzel azar yedim ama onlara dedim ki, ‘Hayır, kendimi öldürmeye çalışmıyordum, çantam toplantı için gereken kağıtlar ile dolu.” diye açıklama yaptı.

Hudson Nehrini geçmeye hazırlanırken ve geçerken ki fotoğraflarını Instagram hesabına yükleyen Scott Holt, altına “Merak etmeyin, toplantıma zamanımda yetiştim.” yazdı. 

Sitene Ekle