BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.496,61
HABER /  SPOR

İnanılır gibi değil! Fener'i eledi kulüp battı

UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi eleyerek tarihinde ilk kez grup aşamalarına kalan Makedonya'nın en köklü takımlarından Vardar, batma noktasına geldi.

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi eleyerek tarihinde ilk kez grup aşamalarına kalan Makedonya'nın en köklü takımlarından Vardar, büyük bir ekonomik krizinin
içine girdi.

Bir süredir yaşanan ekonomik sorundan dolayı futbolcularına maaş ödemeyen Vardar, UEFA'nın da kıskacında. Makedon kulübü yaşanan zor durumdan dolayı yaklaşık 8 aydır futbolculara maaş ödemiyor. Kulübün tüm hesapları bloke edildi.

PARA YOKSA ANTRENMAN DA YOK
Yaşadığı sıkıntıdan kurtulmak isteyen Vardar'da, kulüpte çalışan antrenörlerin büyük bölümü paralar ödenmediği için antrenman yaptırmayı durdurdu.

FENER'İ ELEDİKTEN SONRA HER ŞEY TERS GİTTİ
Vardar yönetiminden yapılan açıklamada, "Şu anda gerçekten zor durumdayız. Geçen sezon bu zamanlarda Avrupa Ligi'nde gruplardaydık ve geldiğimiz nokta inanılır gibi değil. Fenerbahçe gibi bir takımı eledik, gruplara kaldık. Ondan sonra her şey tepetaklak gitti." ifadelerine yer verildi.