BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.436,02

İmralı zabıtlarının sızdırılmasının özeti şudur!

Bunları niye yazıyorum. Mustafa Karaalioğlu veya bir başkası. Aramız limoni olabilir. Bu düşmanlık yapmamızı, yalana, iftiraya aracı olmamızı gerektirmiyor.

"Kürt sorunu" nice kahramanlar (!) bahşetti bize. Ne "ekrankolik"ler çıkardı karşımıza bu meret! Sokakta görseniz yüzünü öpeceğiniz kişiler soktu evimize, 30 yıldır bitmeyen "Kürt sorunu!"

Biter mi?

Biter bitmesine de...

"Hiç bitmesin" diyenler, geciktiriyor bu süreci!

Oslo'da örülen duvar, gördüğünüz gibi İmralı ile Ankara arasında da örülmeye başladı!

"Barış"ı, "derin" dedikleri kuyunun içine atmak istiyorlar.

Kuyunun "derin"liklerinde "barış" kaybolursa eğer, "Kürt sorunu"nun bize bahşettiği kahramanlara (!) gün doğacak yeniden.

Ekran yüzleri, yani "ekrankolik"ler artacak.

"Barış" olursa..

"Derin" kuyularda boğulacaklar bellidir!

O kuyularda boğulmamak için, ekranlardaki kahramanlık (!) gösterilerinin devamı için, tek çare var; "kirli savaş"ı devam ettirmek!

"İmralı zabıtları"nın sızdırılmasının özeti budur!

YALANA VE İFTİRAYA BİZİ ALET ETMEYİN

Mustafa Karaalioğlu'nun omuzlarındaki yük daha da arttı. O şimdi, Star'la birlikte kurumun bütün yayınlarını idare edecek. Çöküş sürecindeki 24'ü ayağa kaldırmaya çalışacak!

Mustafa ile ilgili dün bir mektup aldım. Hani bilmesem, tanımasam "Vay be, Mustafa neler yapmış!" diyeceğim. Kulağımıza fısıldananların hepsinin tersi çıktı. Karaalioğlu görevden alınacaktı, İcra Kurulu Başkanı oldu. Yusuf Ziya Cömert'le "koltuk kavgası" yaşıyorlardı, Star'ın yeni genel yayın yönetmeni Cömert oldu!

6 aydır Star çalışanlarının maaşları ödenmiyordu, Elif Çakır'a sordum "külliyen yalan" dedi.

Adnan Berk Okan'a da aynı bilgiler gitmiş!

Yazmadı, sordu!

Bunları niye yazıyorum. Mustafa Karaalioğlu veya bir başkası. Aramız limoni olabilir. Bu düşmanlık yapmamızı, yalana, iftiraya aracı olmamızı gerektirmiyor.  

Lütfen yalanlarınıza ve iftiralarınıza bizi alet etmeyin!