BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.307,76
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

İmralı canisine ne söz verdiniz?

Çözüm sürecini sert sözlerle eleştiren MHP lideri Bahçeli, hedefindeki Başbakan Erdoğan'a ağır sözlerle yüklendi.

Abone ol

MHP'nin İmralı sürecini protesto etmek için organize ettiği protesto mitinglerinin ilki Bursa'da yapıldı. Bahçeli'nin sözlerinin hedefinde hükümet vardı.

Bahçeli, hedefindeki Erdoğan için "Eşkiyanın, teröristin, bölücünün Tayyip Erdoğan abisi ve cani Öcalan şefi varsa, Türk milletinin asırları aşan kuvveti, zalimleri ezen ceraseti, aklı tutup kaldıran inancı vardır ve o bugün Bursa'dadır." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da partisinin "kuruluş" mitinginde konuştu. PKK ve Öcalan'a teslim olmakla suçladığı iktidara çok sert eleştiriler yönelten Bahçeli, şunları söyledi:karayilan.jpg

BÖLÜCÜLERİN KAFASINA İNECEK

Hiç kimse rüyaya dalmasın. Ötüken ruhu hainlere geçit vermeyecektir. Kuruluşumuzun direkleri bölücülerin kafasına arkası arkasına inecektir.

Eşkiyanın, teröristin, bölücünün Tayyip Erdoğan abisi ve cani Öcalan şefi varsa, Türk milletinin asırları aşan kuvveti, zalimleri ezen ceraseti, aklı tutup kaldıran inancı vardır ve o bugün Bursa'dadır.

Sizlerin medyacı, enerji santlarcisi, dümenci, mısırcı, dolandırıcı, ve yandaşlarınız yoktur. Sizlerin yabancılara verdiğiniz sözleriniz, teröristlere verdiğiniz sefaletiniz de yoktur. Sizler Türkiye'nin gururusunuz. Bursa Türk milletinin kuruluş yeridir.

TÜRK MİLLETİ KANDIRILMAKTADIR

Erdoğan İmralı canisi ile Türkiye'yi konuşmaktadır. PKK ile Türk milletini müzakere etmektedir. PKK aradığı fırsat ve imkanları AKP'nin kurduğu çözüm masasında bulmuştur.bah.jpg

Diyorlar ki silahlar susacakmış. PKK'lı militanlar emniyetli şekilde sınırdan çıkacakmış. Diyorlar ki terör bitecekmiş, analar ağlamayacakmış. Türk milleti kandırılmaktadır. Sınır dışına yuvalanmış teröristler nasıl ülke dışına çıkarılacaktır?

PKK'YA HANGİ UMUTLARI VERDİNİZ?

Kanlı cinayet örgütüne neleri peşkeş çektiğini hala açıklayamaktadır. Başbakana soruyorum.

İmralı canisine hangi sözleri PKK'ya hangi umutları verdiniz? Çözümle neleri kastediyorsunuz? Neyi çözmeye çalışıyorsunuz?

Kürdistan'ı kurdurmak çözümün bir parçası mı? Başkanlık sistemine geçmek çözümün bir parçası mıdır? Çözüm ile neleri çürütmeye çalışıyorsunuz? Neyi söndürmeye neyi sürüklemeye çalışıyorsunuz?

Bursa'nın meseleleri dağ gibi birikmiş iken sen nelerle uğraşıyorsun? Mandacı mısın bölünme uydusu musun? Yoksa İmralı canisi el mi verdi gözünü mü boyadı? Yoksa PKK iradene pranga mı vurdu.

KOMUTANLAR KARAKOL BASSAYDI EL ÜSTÜNDE TUTULURLARDI

Gerçek teröristlere methiyeler düzülmekte. Değerli komutanlar karakollara baskın düzenlemiş olsalardı, bebekleri acımadan katletselerdi bugün el üstünde tutulurlardı.

Habur'dan girselerdi Oslo'da görünselerdi, her işleri rast giderdi. Yollara mayın döşeselerdi, canlara kıysalardı mesaları alınıp verirlerdi müzakere masasında baş tacı edilirlerdi. PKK dışarıda TSK içeridedir. TSK mahkum ve PKK serbest ve güvencededir.

Hükümeti yıkmak isteyenler kötüdür de devleti yıkmak isteyenler mi iyidir? Erdoğan için devletin yıkılması olağandır da hükümetin yıkılması mı tek sorundur.

Askeri vesayetten kurtulduklarını söyleyenler PKK kapanına kısıldıklarını bölücülük vasiliğine rıza gösterdiklerini ne zaman anlayacaklardır.

İmralı canisinin özgürlüğüne kavuşmasına Türkiye'nin müzakere masalarında çatır çatır bölünmesine sessiz duracak mısınız?