BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.426,89
HABER /  EKONOMİ

IMF Başkanı'na gelen şok mektup!

Bir kadın IMF çalışanının IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın kadınlara karşı davranışı konusunda IMF yetkililerine uyarıda bulunduğu ortaya çıktı

Abone ol

3 bin dolarlık süitinde bir oda görevlisinde cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanıp yargılanmaya başlanan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın taciz skandallarına ilişkin iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Bir kadın IMF çalışanının IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın kadınlara karşı davranışı konusunda IMF yetkililerine uyarıda bulunduğu ortaya çıktı. Kadın IMF çalışanının bu uyarıları 2008 yılında kuruma gönderdiği bir mektupla yaptığı iddia ediliyor.                                                                                                 

O kadın müslüman çıktı!
IMF Başkanı Kahn'ın otel odasında taciz ettiği kadın Müslüman çıktı. Sır gibi saklanan o kadının fotoğrafı da ilk kez yayımlandı.
HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

İsmi verilmeyen çalışanın 2008 yılında Kahn'la gönül ilişkisi olduğu ortaya çıkan IMF'nin Macar Ekonomisti Piroska Nagy'nin ifadelerine benzer ifadeler kullandığı da öğrenildi. Kadın çalışanın konunun hassasiyeti nedeniyle isminin açıklanmasını reddettiği belirtiliyor.

Hatırlanacağı gibi Nagy'nin Kahn'la gönül ilişkisi olduğunu ortaya çıkmasının ardınan Kahn bir soruşturmaya maruz kalmış, fakat soruşturmanın sonucunda aklanmıştı. Son yaşanan skandalın ardından ise bu ilişki tekrar gazetelerin manşetini süslemeye başladı. Olayın ardından IMF'den ayrılmıştı. Nagy şu anda ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nda çalışıyor.