BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83
HABER /  MEDYA

İmer Özgün nereli eşi kim İstanbullu Gelin'de ortalığı karıştıracak

İstanbullu Gelin 26.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında diziye bomba bir ismin transfer oluyor. Dizide Fikret'in yasak aşkını canlandıracak olan İmer Özgün kimdir aslen nereli kaç yaşında? İmer Özgün aynı dizide kiminle evli?

Abone ol

Cuma günleri Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin yeni sezona bomba gibi başladı. Dizinin 24 Kasım tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümünde bomba bir ismin transfer olduğunu görüyoruz. Peki diziye yeni katılan oyuncu neler yapacak?

Boran ailesinde cuma günü yine işler karışacak. Fikret'in çocuğu olmuş artık hayatı sadece Ada olmuştu. Fakat yayınlanan yeni bölüm fragmanına Fikret'in yasak işler peşinde koştuğunu görüyoruz. Fikret şirkette çalışan İmer Özgün ile aşk yaşamaya başlayacak. 

PEKİ KİMDİR BU İMER ÖZGÜN

İmer Özgün Kavak Yelleri dizisiyle tanıdığımız isimleden biri. Dizide Fikret karakterini canlandıran oyuncu Salih Bademci ile aşk yaşayacak olan İmer Özgün İstanbullu. 30 yaşında olan oyuncu gerçek hayatta Salih Bademci ile aşk yaşıyor fakat dizide iki yasak aşığı canlandıracaklar. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerde neler olacak?