BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

İmdat çığlığı dondu!

Bir tek o sağ kalmıştı belkide... Çığlık ata ata can verdi. Enkaza ulaşan korucu, İsmail'i tanıdı ve telefonla acı haberi verdi.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu önceki gün Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesi'nden Yozgat'ın Yerköy İlçesi'ne götürürken düşen helikopterin enkazının yeri tespit edildi. 5 kişinin öldüğü, Yazıcıoğlu'nun ise kayıp olduğu belirtildi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterde bulunan İHA muhabiri kazayı haber veren kişiydi. "Donuyoruz yardım edin" diye yardım isteyen İHA muhabiri de yaşamını yitirdi. İHA muhabiri İsmail Güneş "Benim dışımda herkes öldü" diye yardım istemişti. Ama yardım ekibi gelmeden donarak can verdi.

İHA muhabiri böyle haykırmıştı;

KÖTÜYÜM AYAĞIM KIRIK

ERHAN AĞABEY IHLAYARAK CEVAP VERİYOR



Muhsin Yazıcıoğlu ve Kaptan Pilot Kaya İstektepe'den başka helikopterde bulunan 4 kişi şunlar:

* İsmail GÜNEŞ (İHA Sivas Muhabiri):

15 Şubat 1975 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra, askerliğini Güneydoğu'da yaptı. 1994 yılında Sivas'ta yerel yayın yapan Bizim Sivas Gazetesi'nde muhabir olarak görev yaptı. 1998 yılından itibaren İhlas Haber Ajansı'nın Sivas muhabiri olarak görev yapıyor. Yasemin Güneş ile 7 yıldır evli olan İsmail Güneş'in 5 yaşında Tuluğhan ve 3 yaşında Çağan adlı 2 oğlu var.

* Erhan ÜSTÜNDAĞ (BBP Sivas İl Başkanı):

9 Ekim 1972 tarihinde Sivas'ta dünyaya gelen Erhan Üstündağ, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1994- 2002 yılları arasında yerel televizyon kanalarının reklam ve idari bölümlerinde görev aldı. Bir medikal şirketinin ortağı olan Üstündağ 28 Aralık 2008 tarihinde yapılan kongrede tek liste olarak girdiği seçimde BBP İl Başkanı seçildi. Meryem Üstündağ ile 7 yıldır evli olan Erhan Üstündağ'ın, Senanur Azra adında 4 yaşında bir kızı var.

* Yüksel YANCI (BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı):

12 Nisan 1959'da Sivas'ın Hüklüyurt Köyü'nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra kentteki Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi A.Ş.'de (TÜDEMSAŞ) 25 yıl işçi olarak çalıştıktan sonra emekli oldu. Pakize Yancı 24 yıldır evli olan Yüksel Yancı'nın 23 yaşında Selcan, 22 yaşında Mehmet Alper ve 14 yaşında Samet Furkan adında 3 çocuğu var. Yancı, 28 Aralık 2008 tarihinde yapılan kongre yönetime geldi.

* Murat ÇETİNKAYA (BBP Belediye Meclis Üyesi Adayı):

21 Temmuz 1968 tarihinde Sivas'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamlayan Çetinkaya, TCDD'de çalıştı, asansör teknisyenliği yaptı. Kübra Çetinkaya ile 15 yıldır evli olan Murat Çetinkaya'nın 14 yaşında Abdullah Alperen, 9 yaşında Hilal ve 2 yaşında Şevval adında 3 çocuğu var. Murat Çetinkaya, bu pazar yapılacak seçimde BBP'den Sivas Belediye Meclis üyeliğine aday gösterildi.