BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL

İmamdan Kur'an kursunda taciz Şok olay!

Bartın'da görev yapan imam, 3 kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiye tutulandı. İmamın mahkemede suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.

Abone ol

BARTIN 'IN Ulugeçitambarcı köyünde imam olarak görev yapan A.K.'nin Kuran Kursu için camiye gelen 10 yaşındaki S.T., 11 yaşındaki İ.T. ve 14 yaşındaki S.G.'yi taciz ettiği iddia edildi.

Ailelerin şikayeti üzerine imam jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgu ardından dün adliyeye sevk edilen imam, nöbetçi mahkemede suçlamayı kabul etmedi.

"HOCA-ÖĞRENCİ İLİŞKİSİ İÇERİSİNDE OLDU"

Köyde 9 aydan bu yana görev yaptığını belirten imam A.K., kendisinden şikayetçi olan üç öğrenci ile kurs sürelerinde hiç yalnız kalmadığını ileri sürerek şöyle dedi:

“Köye yeni geldiğim için çocukları ve ailelerini tanımıyorum. Herhangi bir husumetim bulunmamaktadır. Öğrencilerin kollarına temasım olmuştur. Ancak bu tamamen hoca- öğrenci ilişkisi içerisinde olmuştur. İddia edildiği şekilde cinsel yönden bir dokunma ve temasım olmamıştır. Mağdurların beyanlarında geçen hususları kesinlikle kabul etmiyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşı kaldım. Daha önce 27 yıl görev yaptığım yerde böyle bir durumla karşılaşmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum.”

İmam A.K., “çocuğun cinsel istismarı” suçlamasıyla tutuklandı.