BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

İmam Hatipli Cumhurbaşkanımız olacak!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 100. Yılında İmam Hatip Liseleri Uluslararası Sempozyumu'na katıldı.

Abone ol

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen sempozyumda konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, imam hatip liselerinin önemine dikkat çekti.

Bekir Bozdağ, “Biz ne kadar seviyorsak, bilmemiz gerekiyorki başkaları da o kadar ürküyor. Bizim bu konuya doğru bakmamız lazım. İmam hatip bu ülkeye ne kazandırdı? Bunları objektif olarak değerlendirdiğimiz zaman bu nesil bu millete ve devlete çok şey kattı. Hep kazandırdı. Hiç kaybettirmedi. Buna tarih şahittir" dedi.

İmam hatip liselerinin halkın okulu olduğunu, bu okulların vatandaşlar tarafından yaptırıldığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Bozdağ, bu okullara devletin her zaman olumsuz yaklaşım içinde olduğunu belirtti. Birilerinin zihninde acabalar olduğunu ve bu ayrımcı bakışın son yıllara kadar hep sürdüğünü belirten Bozdağ, son yıllarda bu ayrımcılıkların ortadan kalktığını ifade etti.

İMAM HATİPLİ CUMHURBAŞKANI

İmam hatiplilerin demokrasi mücadelesine devam etmesinin gerektiğinin belirten Bozdağ, sözlerini “Birgün inşallah Türkiye’nin imam hatipli cumhurbaşkanı olacak" diyerek bitirdi.

Bozdağ'ın bu sözleri akıllara Başbakan Erdoğan'ı getirdi.