BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00
HABER /  POLİTİKA  /  SP

İlkokulda sigara tiryakisi olan lider

Sigarayla gençlik yıllarında tanışan olduğunu çok duyduk ama ilkokul sıralarında tiryaki olduğunu söyleyen az kişi vardır. İşte onlardan biri siyasi parti lideri....

Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Kapalı mekanlarda sigara yasağının hükümet programına da girdiği şu günlerde Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'tan ilginç bir sigara itirafı geldi. İlkokulda sigara tiryakisi olduğunu anlatan Kamalak daha sonra bıraktığını ve bir daha içmediğini anlattı.

Kamalak kongre öncesi basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Güncel konularla ilgili değerlendirmeler geçilmeden önce kahvaltı sonrası sigara içen gazeteciler nedeniyle sigara üzerine sohbet yapıldı. Kamalak uzmanlardan edindiği kimi bilgileri paylaştı, sigaranın zararlarını anlattı. Hatat bu nedenle ayakların kesilebildiğini söyledi.

Bu arada Kamalak'a hiç sigara kullanıp kullanmadığını sorduk. Kamalak'ın "Evet içtim ilkokulda tiryakiydim" sözleri herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Maraş'ın bir köyünde yaşayan Kamalak o dönem yaşadıklarını şöyle anlattı:
"İlkokulda köyde içtim. Neredeyse bir pakete yakın içiyordum. Aslında paket yok o dönem. Tütün vardı. Biz de kağıda sararak içiyorduk. Ama kağıt bulmak da sıkıntıydı. Bazen gazete kağıdına sarıp içtiğimizi biliyorum. Sonra bir amca zararları konusunda uyardı bizi, ben de dinleyip ikna oldum ve daha sonra içmedim."