BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,45
ALTIN 2.487,99
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İlklere imza attı ödülü kaptı

Alem FM’in son aylardaki parlayan yıldızı ünlü programcı Adem Metan, büyük bir başarıya imza attı.

Abone ol

Adem Metan, radyo dinleyicilerinin 113 bin oyunu alarak Türkiye Gençlik Ödülleri’nde Radyo Programcılığı dalında “En İyi Radyo Programcısı” seçildi. Metan ödülünü Dünya Gençlik Politikaları Derneği Başkanı Maksut Coşkun’un elinden aldı.

“2016 Gençlik Ödülleri” sahiplerini buldu. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende büyük bir coşku yaşandı.

Programlarında ilklere imza atarak programlarında Fatih Terim, Melih Gökçek, Yılmaz Vural, Gülben Ergen, Ahmet Hakan Coşkun, Saba Tümer, Ali Ağaoğlu gibi iş, sanat, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlayan Metan, gündeme damgasını vurmuştu. Ünlü isimler katıldıkları programda Metan’ın sorularına açık yüreklilikle cevap vererek gündeme yerleşmişlerdi. Sempatik, samimi ve coşku dolu programlara imza atarak binlerce radyo dinleyicisinin gönlünü fetheden Metan, ödüle layık olduğunu ispat etmişti.

Program Yapımcılığı basamaklarını emin adımlarla çıkan Adem Metan, kariyerine büyük bir imza daha attı. Her yıl düzenlenen Türkiye Gençlik Ödülleri’nde halkın toplam 113 bin oyunu alarak Türkiye’nin En İyi Radyo Programcısı seçildi. Metan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen tören sırasında ödülüne kavuştu. . Ödülünü Dünya Gençlik Politikaları Derneği Başkanı Maksut Coşkun’un elinden alan Metan, yaptığı konuşmayla salonu dolduran seçkin davetlileri de duygulandırdı. Metan, “Çok vefakar bir milletiz. Çok çalışan, onlara hizmetin en iyisini ve kalitelisini sunanları ödüllendiriyor. Ödül törenine iş, sanat, basın, televizyon ve radyo dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı. Metan her ödül bir işarettir, işareti alıyorum dedi.

“TÜRKİYE GENÇLİK ÖDÜLLERİ"

“Türkiye Gençlik Ödülleri” 2016 adaylarının belirlenmesi amacıyla web sayfasında açılan kategorilerde kişilerin istedikleri ismi yazıp göndermeleriyle belirlendi.

25 günlük aday belirleme sürecinde 42 kategoride 1.186,141 kişi 76.219 aday ismi gönderildi. Her kategoride en çok ismi yazılan 420 kişi aday gösterildi. 15 Aralık 2015 - 15 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan oylamada 14.695.387 oy kullanıldı.