BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  GÜNCEL

İlk dansı hastane odasına yaptılar

Süheyla Altun, oğlunun evlilik törenine gidemeyince oğlu ve gelinin hastaneye giderek ilk dansı annesinin yanında, hastane odasında yaptı.

Abone ol

Denizli Devlet Hastanesi'nde akciğer rahatsızlığından tedavi gören Süheyla Altun, oğlunun evlenme törenine gidemeyince oğlu Caner Altun ve gelini Sinem Altun annelerini hastanede ziyaret ederek, düğün öncesi ilk dansı hastanede yaptı.

Göğüs cerrahi servisinde yatan Altun'un ziyaretine gelinlik ve damatlıkla gelen çift, alkışlar eşliğinde odaya girerek annelerinin elini öptü.

Daha sonra düğün salonuna gitmeden ilk danslarını hastane odasında annelerinin yanında yapan genç çift, anne ve hastane çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi. 

Anne Süheyla Altun, gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok duygusalım. Oğlumun düğününe gidemedim fakat onlar beni yalnız bırakmadı. Hastaneye ziyaretime gelerek beni mutlu ettiler. Allah onları mutlu ve mesut etsin" diye konuştu.

Damat Caner Altun  (28) ise mutluluğu anneyle yaşamanın güzel bir duygu olduğunu dile getirerek, "Yanımızda olmasını isterdik ama sağlık koşulları yüzünden yanımızda olamayacak. Ziyaretle bir nebze de olsa annemize moral vermeye çalıştık" dedi.

Çift daha sonra düğün için salona gi