BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53
HABER /  GÜNCEL

İlişkiye girmeyen eşe tekme tokat girişti

Şanlıurfa'dan 3 dayak haberi geldi. 3 koca da karılarını tekme tokat, hastanelik edene kadar dövdüler

Abone ol

Şanlıurfa ile Siverek ve Akçakale ilçelerinde, biri kendisiyle ilişkiye girmediği gerekçesiyle, ikisi de ailevi nedenlerden çıkan tartışmada eşlerini döven 3 kişi gözaltına alındı.

İlk olay, dün öğleden sonra Siverek’in Gülabibey Mahallesi’nde meydana geldi. 29 yaşındaki Şeyhmus Geyik, aile içi nedenlerden tartıştığı eşi 20 yaşındaki Ayşe Geyik’i, kendisine karşılık verdiği gerekçesiyle dövmeye başladı. Gürültü üzerine eve gelen komşular kavgayı ayıramayınca polise haber verdi. Polis tarafından sona erdirilen kavgada aldığı darbelerle yüzünde ve vücudunda morluklar oluşan Ayşe Geyik, Siverek Devlet Hastanesi’ne götürülürken, Şeyhmus Geyik ise gözaltına alındı.

İkinci olay ise Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. 23 yaşındaki Mehmet Güçlü ile aynı yaştaki eşi Melek Güçlü arasında ailevi nedenlerden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Mehmet Güçlü, kendisine itiraz eden eşine tekme tokat vurmaya başladı. Kadının yardım çağrıları üzerine eve gelen komşular, kavgayı sona erdirdi. Aldığı darbelerle yaralanan Melek Güçlü, çağırılan ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayın ardından kaçan Mehmet Güçlü ise ilçe merkezinde polis tarafından gözaltına alındı.

İLİŞKİYE GİRMEYİNCE HASTANELİK OLDU

Son olay, dün gece Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Geç saatlerde eve gelen 36 yaşındaki İbrahim A., eşi 31 yaşındaki E.A. ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Ancak, hasta olduğu için ilişkiye girmeyi kabul etmeyen E.A. ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada İbrahim A., eşini tekme tokat dövdü. Komşularının ihbarı ile olay yerine gelen polisler tarafından kurtarılan E.A., ambulans ile Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne götürülürken, eşi İbrahim A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.