BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,59
ALTIN 2.498,58

İlişkilerde şanslı ve verimli bir gün

İkizler burcundaki Venüs, Terazi burcundaki Jüpiter ile üçgen görünüm yapacak. Keyifli ve şanslı enerjiler özellikle ilişkiler ve sosyal kavramlarda destekleyici olabilir.

Bugün 18 Temmuz Salı... Mars günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay huzur ve güven arayışımızı arttırıyor. Yaşamın keyifli yanları bugün daha cazip olabilir.

Sabah ve öğle saatlerinde Ay Neptün ve Plüton ile uyumlu görünüm yapacak. Ruhsal olarak huzurlu olabileceğimiz bu saatlerde günlük işlerde de istikrar sağlayabiliriz. Yaratıcılığımızın güçlenmesi sanatsal konularda başarı verebilir. Su, toprak ve doğa ile ilgilenebilir, kişisel zevklere zaman ayırabiliriz.

İkizler burcundaki Venüs, Terazi burcundaki Jüpiter ile üçgen görünüm yapacak. Keyifli ve şanslı enerjiler özellikle ilişkiler ve sosyal kavramlarda destekleyici olabilir. Kültürel konular, eğitim, gezi, seyahat, insan ilişkilerinde fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Yengeç  burcundaki Mars ve Koç burcundaki Uranüs arasında dik açı bugün etkinleşecek. Zaman zaman sinirsel gerilim ve stres hissetmemiz mümkün. Duygularımızı ve dürtülerimizi hobi, sanat ve spor gibi faaliyetlerle dönüştürebiliriz. Ancak sert görünüm kaza ve sakarlıklara da yol açabilir, dikkatli hareket etmeliyiz.

Akşam saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Merkür ile dik açı yapacak. Düşüncelerimizde bencil,inatçı ve sabit olursak iletişim sorunları da yaşayabiliriz. Bu nedenle daha esnek ve toleranslı olmaya çalışmalıyız.