BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İlişkilerde denge ve uyumu korumalıyız

Kova burcundaki Merkür ile üçgen açı yaptığında duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmamız daha kolay görünüyor.

Bugün 14 Şubat Salı... Mars günündeyiz...

Terazi burcundaki Ay ilişkiler ve sosyal kavramları ön plana çıkarıyor. Estetik, güzellik, sanat gibi alanlarda da beklentilerimiz artabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Koç burcundaki Venüs ile karşıt açı yapacak. İş ve özel ilişkilerimizde kadın figürler öne çıkarken, bazı çatışmalar yaşamamız da mümkün. Estetik ve konfor yönünden memnun olmakta zorlanabiliriz.

Kendi isteklerimiz ve karşımızdaki kişinin beklentileri arasında kalabiliriz. Aşırı taviz vermek ya da bencil davranmak arasında gelgitler hissedebiliriz. Bu da genel olarak ilişkilerde denge ve uyumu korumakta zorlanabileceğimizi işaret ediyor.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Kova burcundaki Merkür ile üçgen açı yaptığında duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmamız daha kolay görünüyor. Özellikle arkadaşlarımız ve sosyal konular akşam saatlerinde ön plana çıkabilir.

Gece saatlerinde ise Ay, Koç burcundaki Mars ile karşıt açı yapacak. Gerginliklere, kaza ve sakarlıklara açık olabileceğimiz bu saatlerde dikkatli ve temkinli hareket etmeliyiz.