BIST 9.783
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.435,27
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık yeni fragmanı-15. bölüm şok sahne!

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık 15. bölüm fragmanında Can Ayşegül'ün peşini bırakmıyor. Ayşegül ise Can'dan ayrılmaya niyetli yeni bir hayata hazırlanıyor. İşte İlişki Durumu Karışık 15. bölüm fragmanı

Abone ol

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanları yayınlandı 15 bölümde işler yine karışıyor. İlişki Durumu Karışık 15. bölüm fragmanında Can Ayşegül'ün peşine düşüyor bırakmaya hiç niyeti yok. Ayşegül ise Can'ı çoktan sildi ve peşini bırakması için elinden geleni yapıyor. Boşanmak isteyen Ayşegül'ü 15. bölümde neler bekliyor. İlişki Durumu Karışık 15. bölüm 1. ve 2. bölüm fragmanları internethaber'de...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İlişki Durumu Karışık 14. bölümde işler iyice karıştı. Murat'la Cannes'a gitmekten vazgeçen Ayşegül eve döndü ancak Can'ı evde bulamadı.

Can ise eve döndüğünde Murat'ı Ayşegül'ü öpmeye çalışırken gördü. Öfkelenen Can ise geceyi Elif'le geçirdi.

AYŞEGÜL'E DÖNDÜ AMA...

Ayşegül'ün Murat'a karşılık vermediğini öğrenen Can rahatladı ancak Elif'in intikam planı bütün herşeyi bozdu.

Geceyi Can'la geçirdiğini Ayşegül'e söyleyen Elif'in hamlesi işe yaradı ve Ayşegül evi terk etti. Ayşegül'ü bulamayan Can Tekin ise çareyi canlı yayına çıkarak herşeyi itiraf etmekte buldu. Ayşegül'e aşkını canlı yayında anlatan Can, karısına 'Eve dön çağrısı' yaptı.

İlişki Durumu Karışık son bölüm kesintisiz izleyin. İlişki Durumu Karışık 15. bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz internethaber'de olacak.