BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.512,46
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık yeni fragman 18. bölüm olay!

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık 18. fragmanında Can, Ayşegül ile evlenme hazırlığında Mediha ve Elif ise yeni planlar için yine iş birliği yapıyor.

Abone ol

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı 18. bölüm yine şok edecek. Ölümün eşiğinden dönen Can, Ayşegül ile evlenme hazırlığında. Ayşegül'e evet dedirtmek için elinden geleni yapacak Can'ın karşısında ise mediha ve Elif var! Bakalım İlişki Durumu Karışık 18. bölümde Ayşegül Evet diyecek mi? İlişki Durumu Karışık 18. bölüm 1. ve 2. fragmanı internethaber'de izleyin...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 18. BÖLÜM FRAGMANI

İlişki Durumu Karışık bu haftaki son bölümüyle ekranlardaydı.

Geçen hafta Ayşegül'e evlenme teklifi eden Can, Ayşegül tarafından reddedildi. Ayşegül'e kendini affettirmek için çeşitli oyunlar yapan Can, Ayşegül'ü kaçırdı. İşler Can'ın istediği gibi gitmeyince her şey birbirine girdi. İlişki Durumu Karışık 17. bölüm sonunda şaka gerçek oldu ve kimliği belirsiz kişiler Ayşegül'ü gerçekten kaçırdı.

İlişki Durumu Karışık yeni fragman 18. bölüm

Ayşegül'ü kurtarmaya giden Can, Ayşegül'ü korumak isterken vuruldu. İlişki Durumu Karışık 17. bölüm son sahnesinde Can vurulması ardından kendinden geçti. 

İlişki Durumu Karışık 18. bölüm fragmanı Can ölecek mi sorularına yanıt verecek. Show TV tarafından yayınlanan İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı internethaber.com'da

İlişki Durumu Karışık son bölüm 18. bölüm fragmanı can ölecek mi?