BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40
HABER /  GÜNCEL

İlhan Mansız balıkçı oldu

Eski futbolcu önce suz dansçısı oldu. Ardından taksici... Şimdi de balıkçı oluyor.

Abone ol

Reklam filmi ve yarışma programlarında da yer alan yeşil sahaların tanınmış oyuncusu İlhan Mansız, bir televizyon dizisinde ilk kez baş rolde seyirci karşısına çıkacak. Mansız'ın aşk üçgenindeki bir balıkçıyı canlandırdığı ''Dalgakıran'' adlı dizinin ilk bölümü 11 Ağustosta seyirciyle buluşacak.  Dizi, TRT-1 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

Çekimleri Foça'da sürdürülen ''Dalgakıran'' adlı dizide maden mühendisi olan, ancak geçirdiği kazadan etkilenerek Foça'da balıkçılık yapan ''Fırtına'' adlı genci canlandıran İlhan Mansız, Danimarka'nın eski Ankara Büyükelçisi'nin kızı model Eliza Hoppe ile aşk hikayesinde bir araya geldi.

Senaryosunu Recep Sarı'nın kaleme aldığı, Orhan Kılıç ve Neşe Karataş'ın da senaryo grubunda katkı sağladığı dizinin yapımcılığını Nur Gürel üstleniyor.

''Tek Türkiye'' adlı televizyon dizisiyle tanınan yönetmen Gürsel Ateş'in kamera arkasına geçtiği filmde, ''Kurtlar Vadisi''nde ''Testere Necmi'' adlı karakteri canlandıran Tarık Ünlüoğlu da rol alıyor. Dizide, diğer rollerde Gözde Türkyılmaz, Aslı Zen, Fatih Ayan, Gürkan Tavukçuoğlu, Anta Toros, Nurhayat Boz, Gülnihal Demir ve Orhan Kılıç yer alıyor.