BIST 9.575
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,51
HABER /  POLİTİKA

İlhan Kesici kesin konuştu işte CHP'nin cumhurbaşkanı adayı

CHP'nin adayıyla ilgili son dakika açıklama gündeme bomba gibi düştü. Adaylık için ismi geçen İlhan Kesici başka bir ismi duyurdu. Kesici'nin dediğine göre CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce. İlhan Kesici bizzat onu arayıp görüşmüş ve o da bunu doğrulamış. İşte günün açıklaması;

Abone ol

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mi olacak? Muharrem İnce, İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen ve Abdüllatif Şener'in adının geçtiği adaylık sürecinde gündemi hareketlendirecek açıklama Kesici'den geldi.

PARTİ YETKİLİLERİ İNCE İLE KONUŞMUŞ: CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim" dedi. 

"TEBRİKLERİMİ KABUL ETTİ": AA'nın haberine göre, İlhan Kesici, basın mensuplarının soruları üzerine aynen şunları söyledi:

- "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti." yanıtını verdi.

MUHARREM İNCE EN ÖNDEYDİ VE BENCE...

Habertürk Yazarı Muharrem Sarıkaya ise Ankara kulislerinden sıcağı sıcağına şu bilgileri aktardı:
-"Temkinli şekilde İnce diyorum. Oldu, bitti olduğunu düşünmüyorum. Sayın Kesici de 'tahmin ediyorum' diye cümleye giriyor dikkat ederseniz. Sayın İnce'yi grupta da izledim, en önde oturuyordu. O kadar rahat görünmüyordu. Kesici çok rahattı. Bence 'her şey oldu' demek için yarın sabahı beklemek gerekiyor. Kılıçdaroğlu ile yaptığım görüşmede, 'Kimseye aday ismi söylemedim. Bir iki yakınıma söyledim, onlardan da söylememe sözü aldım. Adayı yarın sabah arayıp söyleyeceğim' dedi".

Muharrem İnce gerçekten CHP adayı mı? Ünlü anketçiden olay twit

CHP ADAYI GERÇEKTE KİM? : Yarın cumhurbaşkanı adayını açıklamak için son gün. CHP de bunu bir şova dönüştürmeyi planlıyor. CHP'nin cumhurbaşkanı adayını düzenlenecek törenle Kemal Kılıçdaroğlu açıklayacak. Adaylık için İlhan Kesici, Muharrem İnce ve Yılmaz Büyükerşen isimleri geçiyordu. Dün ise CNN Türk ekranları CHP adayının muhafazakar kökenli olduğu ve herkesimin oy vereceği biri olduğu iddiası ortaya atılmıştı. CHP yarına kadar isim spekülasyonlarıyla ilgiyi taze tutmaya çalışıyor.

Muharrem İnce o sözleri söylemedi mi?