BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,30

İletişim sorunlarına dikkat edelim

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki retro Merkür ile dik açı yapacak. Zihinsel karmaşa yaşayabileceğimiz bu saatlerde sinirlerimiz de hassas olabilir ve çabuk stres olabiliriz.

Bugün 17 Ağustos Cuma... Venüs günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay derin, gizemli ve ruhsal kavramlara ilgilimizi arttırabilir. Ortaklıklar, hisseli paralar, finans, ruhsal ve bedensel dönüşüm, arınma, cinsellik gibi kavramlar günlük yaşamımızda daha fazla yer alabilir.

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki retro Merkür ile dik açı yapacak. Zihinsel karmaşa yaşayabileceğimiz bu saatlerde sinirlerimiz de hassas olabilir ve çabuk stres olabiliriz. İletişim sorunları ve engelleri ile karşılaşabiliriz. İlişkilerde ve her türlü iletişim, ulaşım ve trafikte dikkatli ve temkinli hareket etmeliyiz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Jüpiter ile birleşecek ve Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Daha iyimser ve rahat olabileceğimiz bu saatlerde maneviyat ve sanatsal konulara ilgimiz artabilir. Maddi ve manevi yardım ve destekleri daha rahat alabiliriz. Çevremize karşı daha duyarlı ve hassas olmamız mümkün. Sezgilerimiz de son derece güçlü olabilir.

Gece saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile uyumlu görünümde olacak. Güçlü ve güvende hissedebileceğimiz koşullar oluşabilir.